Menu Sluiten

Welke methodes?

Hoe ziet een consult bij Healthinside er uit?

Om een helder beeld te krijgen van de zaken die een rol spelen met betrekking tot je vraag, gebruik ik in eerste instantie mijn Intuïtie en Invoelend vermogen. Ik stem me af op jouw fysieke en emotionele ‘zijn’ en kan op deze manier vrij snel naar de kern er van. Daarnaast gebruik ik de methode Touch for Health/ Kinesiologie®. In ‘gesprek’ met je lichaam test ik door middel van spiertesten waar er een onbalans is en wat er nodig is om deze te herstellen.

Meer inzicht krijgen in de klacht en de componenten die daarbij van invloed zijn, geeft de kans om het proces te keren en gezondere keuze voor jezelf te maken. Je energie kan daardoor vrijer door je lichaam stromen, waardoor je meer in je kracht komt en klachten reduceren of verdwijnen. Dit kan ondersteund worden door het gebruik van bijvoorbeeld mineralen, vitaminen en bloesemremedies. Daarnaast werk ik in vrijwel al mijn behandelingen met healing.

Bij een Healing stroomt energie via mijn handen naar de plekken waar jouw energie vast zit. Hierdoor gaat deze weer stromen en verdwijnen blokkades. Je kan het vergelijken met het ontstoppen van het afvoerputje van je douche. Als we dat niet zo nu en dan van vuiligheid ontdoen, zullen zeepresten, huidschilfers en haren aankoeken en op een gegeven moment tot verstopping leiden. Met stank en overstroming als gevolg. Hetzelfde geldt voor ons als mens. “aangekoekt vuil” heeft lichamelijke en/of emotionele klachten tot gevolg. Een healing helpt je bij het schoonmaken en -houden van je ‘afvoerputje’. Het geeft rust in je lichaam, helpt om helder na te denken en ongewenste zaken los te laten. Daarom kan het, naast onderdeel van een behandeling, ook éénmalig als losse sessie ingezet worden. Een healing vindt aangekleed op de behandeltafel plaats, maar kan ook online plaatsvinden.

Naast deze 3 belangrijke pijlers in mijn werkwijze, maak ik indien nodig en gewenst gebruik van een aantal andere behandelmethoden.

NAET®:Nambudripad’s Allergie Eliminatie Techniek
Naet kan ingezet worden bij allergieën. De bedoeling is de immuniteit van het lichaam te stimuleren en te versterken. Hierdoor zal het lichaam zelfstandig weerstand kunnen bieden aan alles waar het tevoren intolerant-allergisch- op reageerde.

STRESSRELEASE
Stress Release is een methode die je helpt inzicht te geven in je persoonlijke patronen.
De lading van herinneringen, situaties, overtuigingen en emoties worden tijdens een stress release sessie in balans gebracht en zonodig afgevoerd. Hierdoor zul je op een positievere manier naar jezelf gaan kijken, meer ruimte ervaren en groeien naar meer vitaliteit.

EFTEmotional Freedom Technique
EFT bestaat uit het zachtjes kloppen op een aantal punten op je gezicht en romp, terwijl je gefocust bent op de te behandelen klacht. In weten instantie klop ik, maar als je eenmaal weet hoedt moet, kun je dat zelf thuis doen.  Emoties, herinneringen en overtuigingen die je hebt opgeslagen in je lichaam, laat je letterlijk los door deze ‘emotionele acupunctuur’. EFT is een effectieve methode die steeds meer belangstelling krijgt vanwege e goede resultaten bij stress-gerelateerde klachten.

Snel naar boven