Menu Sluiten

Healing

‘HEALING’

Door mijn energetische handen en heldervoelend vermogen nodig ik blokkades uit, of hoe ik ze zie als ‘sluisjes’, om op een zachte manier los te laten en te gaan stromen. Vernauwingen, verkrampingen die door de jaren heen kunnen zijn ontstaan. Door een healing vervalt die stagnatie laag voor laag en zal je herkennen en ervaren wat met jouw essentie resoneert. Ons lichaam, werkt optimaal als deze dichtbij zijn oorspronkelijke staat mag functioneren. Deze zal en wil daar altijd naar toe bewegen! Eigenlijk hoe verder je van je eigen zielen-missie bent gegroeid, hoe meer je emotionele of fysieke gezondheidsklachten zou kunnen ervaren.

Een healing nodigt uit de gestokte doorstroming in gang te zetten, lading, ruis en aangepaste oordeel eraf te halen. Rust, ruimte in je hoofd wordt ervaren, fysieke en of emotionele klachten worden los geweekt met veelal boeiende resultaten.

Ook kan het zijn dat ik tijdens de healing beelden doorkrijg die ik met je mag en kan delen. Deze inzichten zijn veelal verhelderend en te transformeren.

Waarbij ik Liefde ervaar die zo puur, zuiver en oprecht is en jij gedragen mag worden door wat er is en je volledig in je eigenheid er mag en behoort te zijn. Soms komt er na een healing al veel los, maar het kan ook zijn dat je meer healing sessies nodig hebt om die sluisjes te openen en het te laten stromen. Onthoud dat liefde altijd sterker is dan wat dan ook, alleen heeft het helen en het vinden van een nieuwe balans soms tijd en aandacht nodig!