Menu Sluiten

Tarief

Een sessie bij Healthinside van een uur is een investering van 75 euro in jezelf.

Een healing of kinesiologie ( touchforhealth) sessie kan ook prima op afstand of per telefoon/skype gegeven worden. Thuis blijven is daarbij niet nodig. Enkele gegevens zoals je voor-en achternaam heb ik wel nodig. We spreken een datum en tijd af voor de healing. Geschikt als je niet in de buurt woont, weinig tijd hebt, te jong bent, te ziek bent of afhankelijk bent van derden om op de praktijk te komen.

De kosten bij HealthInside worden door veel zorgverzekeringen bij aanvullende verzekering geheel- of gedeeltelijk vergoed. De praktijk is aangesloten bij beroepsvereniging BvK en koepelorganisaties RBCZ en NIBIG. Om daarbij aangesloten te zijn dien je aan na- en bijscholing en HBO landelijke vastgestelde eisen te voldoen.

Indien je niet voor vergoedingen in aanmerking komt, dan kun je mogelijk de consulten ook als aftrekpost bij je belastingaangifte bij “bijzondere ziektekosten” vermelden.

Ik ben als verpleegkundige BIG geregistreerd nummer 39032596130.

De rekening krijg je mee, deze kun je contant of binnen 14 dagen overmaken.

Afspraken dienen 24 uur van te voren geannuleerd te worden anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Vergoedingen

Via de link kunt u kijken of uw verzekeraar de behandeling vergoedt.
 hier klikken.
Snel naar boven