Menu Sluiten

A te L

Ik ben bij Healthinside, Erna terechtgekomen nadat ik de diagnose Syndroom van Sjogren kreeg (een auto-immuun ziekte) en op een gegeven moment bijna niks meer kon.
Omdat daar via het reguliere circuit weinig tot geen behandelmethoden voor zijn, ben ik gaan zoeken naar een alternatieve therapie en zodoende bij Erna terechtgekomen.
Al direct na de eerste behandeling voelde ik verschil. Echt heel bijzonder!

Door haar behandelingen heb ik al veel van mijn Sjogren gerelateerde klachten, maar ook andere klachten, kunnen verminderen.
Sommige klachten, waar ik soms al jaren mee rondliep, zijn zelfs helemaal verdwenen!
Ik ben zo ontzettend blij dat ik bij Erna terechtgekomen ben en langzaam weer een beetje ‘normaal’ kan functioneren dat ik het wel van de daken kan schreeuwen. Ik kan haar dus van harte aanbevelen. Erna voelt heel snel waar je last van hebt (zowel fysiek als psychisch) en welke behandeling hiervoor nodig is (een healing, supplementen, etc.) en past dit elke behandeling weer aan op wat op dat moment nodig is. Zo ga ik stapje voor stapje (maar soms ook ineens een grote stap) vooruit, en zie ik ineens weer een toekomst voor me. Zo ontzettend blij mee!
Daarnaast is Erna een ontzettende lieverd en  een mooi mens (van binnen en van buiten).