Menu Sluiten

Allergie

Wat is een allergie?

Een allergie is een heftige reactie  van het  immuunsysteem op een stof die het lichaam als een ‘vijand’ ziet. Het immuunsysteem beschermt het menselijk lichaam tegen indringers van buitenaf, zoals bacteriën, schimmels en virussen. Bij een allergie reageert het immuunsysteem niet alleen op schadelijke indringers, maar beschouwt ook onschuldige stoffen ten onrechte als gevaarlijk en bedreigend. Het afweersysteem doet vervolgens al het mogelijke om die stoffen te bestrijden.

Wat is de oorzaak van een allergie?

Elk mens vormt antistoffen  in zijn lichaam. Bij iemand met een allergie reageert het lichaam erg heftig zodra de slijmvliezen met de allergische stof in aanraking komt. Er ontstaat een ‘overdreven’ afweerreactie. Symptomen kunnen variëren van diarree, buikpijn, hoesten, eczeem, rode uitslag, darmproblemen, moe en astma .

Wat kan HealthInside voor u doen?

Er is ECHT iets aan je allergie te doen!!!!

Snel en doeltreffend van je allergie af!!!!
Nu de kans om zonder stress en medicatie te genieten zonder je druk te hoeven maken over je allergie. Een aanpak die snel en doeltreffend te behandelen is. Waardoor de oorzaken van allergieën behandeld wordt en symptomen van allergie verdwijnen.

Op een pijnloze veilige en zeer efficiënte manier wordt de allergie geëlimineerd. Geschikt bij baby’s en kleine kinderen.

NAET® en Espavo® kent zeer goede en blijvende resultaten.

 

Snel naar boven